I helgen begick vi allsvensk premiär, med glädjande och delvis oväntad framgång.

På lördagen hade vi hemmamatch mot Södertälje SS som vi också mötte i slutronden i div III i våras . Då slutade den spännande matchen 4-4, vilket precis räckte för att vi skulle ta hem gruppsegern (till slut blev Södertäljes lag uppflyttat hursomhelst, men det visste ingen då). Den här gången gick allting vår väg. Vi vann med hela 7-1, med hjälp av ett visst mått tur på ett par bräden där partiförloppen inte var helt rätlinjiga.

Söndagens match gällde Hässelby SK , som på pappret har en imponerande laguppställning men som denna gång kom med ett reservbetonat lag: bara sju spelare, och bara två av klubbens åtta högst rankade. Återigen hade vi enastående flyt och återigen vann vi med 7-1 (varav alltså en av vinsterna var på walkover).

Extra stora laghjältar blev Gabriel, Mattias, Lennart och Roger, som alla vann båda sina partier.