Nu är vi hemma igen från vårt allsvenska äventyr. Som jag försökte rapportera via webmail igår - den slaskar till formatet ibland - så vann vi då med 4.5 -- 3.5 mot Sthlm SS II, sedan Lennart, Micke och jag vunnit, Adam, Kenneth och Tobias spelat remi, André och Emil förlorat. Tobias blev matchvinnaren genom att i det längsta partiet, när det stod 4 -- 3, hålla remi genom att offra torn på en fientlig fribonde och sedan hålla remi mot motståndarens torn med sin egen långt komna fribonde.

På söndagen vann vi med samma siffror mot Kristallen III, sedan André, Micke, Emil och Kenneth vunnit, Tobias spelat remi igen, Lennart och jag förlorat. André blev matchvinnaren den här gången, vid ställningen 3.5--3.5, genom att sätta motståndaren matt med mycket lite tid kvar. Sammanlagt tog alltså Micke 2p, Kenneth 1.5, de flesta av oss 1p och Adam 0.5p, men han hade också det svåraste motståndet. Ingen dubbelnolla! I tabellen ligger vi nu trea, men den haltar och är jämn utom att två lag sladdar. Sex lag har vunnit två matcher var!

Kennets parti mot Erik Strömbäck:

Kenneth Holm, VSK (1658) -- Erik Strömbäck, Kristallens SK (1723), 2008.12.08 Allsvenskan Stockholm