VSK -- Nynäshamn och VSK -- Hässelby

Vårt förstalag spelade två matcher i allsvenskans div 3 på fastlandet i helgen. Mot Nynäshamn och mot Hässelby. Vi förlorade båda med 3.5 -- 4.5! I båda ledde vi med 3 -- 2 men fick bara 0.5 p i de tre sista partierna! Stolpe ut heter det i fotbollssammanhang! Ur partipoängsynpunkt var helgen lyckad. Det visas bl a av att klubben gick +32 i rating. Synd bara att de inte var fördelade så att vi fick någon matchpoäng med oss hem. I oktober tog vi en partipoäng mindre, men det räckte ändå till en oavgjord match!

Individuella resultat

Mot Nynäshamn: Fahad 1, Lennart .5, André 0, Michael Källström 0, Adam 1, Bengt .5, Tobias 0, Emil .5

Mot Hässelby: Fahad .5, André 0, Lennart 1, Michael 0, Adam 0, Bengt 1, Tobias 1, Emil 0.

Medelrating: Visby 1768, Nynäshamn 1767, Hässelby 1959

Partier